Saturday, April 12, 2014

براکس : براکس برای نسوز کردن فتیله به کار می رود به این ترتیب که 1 استکان آب جوش را با 1 قاشق چا


پارافین : ماده اصلی شمع سازی پارافین است که ماده ایست سفید و نیمه شفاف که از روغن های سنگین نفتی به دست می آید و در شکل های قالبی پولکی پودری کریستالی گلی مایع ژله ای و در بازار موجود میباشد.
اسید استئارین : ماده ای است بی رنگ بی بو و بی مزه که در اکثر چربی ها موجود است کریستال های آن به شکل ورقه ورقه اند که در الکل و اتر داغ حل شده و برای ساختن شمع و صابون به کار میروند استئارین delicatessen باعث استقامت شمع شده و موجب میشود شمع دیرتر آب شود همچنین موجب میوشد که شمع پس از خشک شدن کمی کوچکتر شده به راحتی از قالب خارج شود در عین حال حل ال خوبی برای رنگ به شمار می رود و باعث شفاف شدن آن میشود اگر مقدار استئارین بیشتر از حد معمول باشد شمع حالت صابونی به خود میگیرد.
رنگ : از رنگ مخصوص شمع سازی استفاده میشود که در رنگ های گوناگون وجود دارد در صورتی که میخواهید شمع را برای سوزاندن تهیه کنید از رنگ به مقدار کم استفاده نمائید زیرا اگر رنگ زیاد موجب میشود شمع خوب نسوزد.
قالب : قالب ها انواع و اقسام گوناگونی دارند و جنس آنها اغلب فلزی پلاستیکی و شیشه ای است و بهترین نوع قالب برای شمع سازی قالب های شیشه ای هستند شمع هایی که توسط قالب های شیشه ای ساخته میشوند صاف صیقلی و شفاف هستند به شرطی که با احتیاط با این قالب ها کار کنید همچنین شما میتوانید از ظروف و لوازمی که در منزل موجود است مانند انوع لیوان ها شکلات خوری ها و به جای قالب استفاده کنید.
فتیله : جنس فتیله معمولا کتان است که در اندازه ها و ضخامت های گوناگون وجود دارد اندازه فتیله بستگی به قطر شمع دارد و با نازک و یا ضخیم شدن شمع اندازه فتیله نیز تغییر می کند طریقه آماده کردن فتیله به این ترتیب است که فتیله را 5 دقیقه در پارافین ذوب شده قرار داده سپس فتیله را از ظرف خارج کرده و به صورت صاف روی یک کاغذ روغنی یا یک ظرف مسطح بگذارید تا خشک شود.
ظرف مخصوص ذوب کردن شمع : برای ذوب کردن پارافین میتوانید از 2 قابلمه که یکی کوچک تر از دیگری باشد استفاده کنید به این ترتیب که در قابلمه بزرگ مقداری آب بریزید سپس قابلمه کوچک را داخل آن بگذارید سپس پارافین را داخل قابلمه کوچک بریزید و قابلمه بزرگ را روی حرارت قرار دهید سپس صبر کنید تا پارافین ذوب شود ( حرارت غیر مستقیم ).
براکس : براکس برای نسوز کردن فتیله به کار می رود به این ترتیب که 1 استکان آب جوش را با 1 قاشق چای خوری براکس و 1 قاشق چای خوری نمک مخلوط کرده و میگذاریم 5 دقیقه بجوشد سپس فتیله را روی یک سطح صاف قرار میدهیم تا خشک شود روش دیگر استفاده از موم عسل است به این ترتیب که موم را روی بخار ذوب کرده و فتیله را 5 دقیقه در آن قرار میدهیم و سپس به روش گفته شده خشک میکنیم.
عطر شمع : برای خوشبو بودن شمع در هنگام سوختن به کار می رود عطر شمع را هنگامی که می خواهید پارافین delicatessen ذوب شده را در قالب بریزید به آن اضافه کنید عطر شمع در انواع گوناگون وجود دارد مانند عطرهای مایع عطرهای طبیعی و موم های جامد معطر که به صورت آماده در بازار به فروش میرسند.
پایگاه خبری هنرایران خانه موسیقی ایران انجمن طراحان پارچه ولباس ایران انجمن نقاشان ایران فرهنگستان هنر انجمن طراحان گرافیک ایران انجمن خوشنویسان ایران شبکه طراحان گرافیک انجمن هنرمندان سفالگر delicatessen ایران نقاشیخط آموزشگاه هنرهای تجسمی ایکاروس آبرنگ آبی هنرخوب-چین انجمن نقاشی عکاسی فال حافظ سایت عکس نقاشی ایرانی سیمرغ نقاشی ارمغان سبک های هنری دنیای حیوانات دنیای حیوانات2 کودکانه نگارخانه ایرانی گالری نقاشی تصویرسازی تصویرسازی هنردیجیتال هنرنو خط تحریری وکتور وبلاگ آشنا وبلاگ فاطمه کمانه اپادانا آموزش نقاشی مینیاتورنوین هنرهایی دستی قالب وبلاگ
دیکشنری

No comments:

Post a Comment