Tuesday, April 22, 2014

ماکارونی فرمی را به سالاد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط شود سپس داخل ظرف دربسته و به مدت 2-3 سا


دستور تهیه انواع پیش غذا سالاد و اردور بهمراه روش های تهیه ترشی و مربای خانگی در این بخش قابل مشاهده میباشد همچنین آموزش کامل و تصویری غذاهای سریع و فست فودی مانند پیتزا همبرگر و ساندویج را نیز در این بخش بیاموزید ...
هنر خانه داری
آموزش هنرهای دستی و تزیینی بصورت تصویری و با قابلیت انجام توسط همه افراد جذاب ترین و جدیدترین کاردستی ها با کمترین هزینه اصول چیدمان خانه و فنگ شویی محیط زندگی و ...
سس مایونز 3 قاشق غذاخوری . روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری . خیارشور 10 عدد . کشمش 1/4 لیوان
داخل قابلمه ای تا نصف آب و چند قاشق نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید و بگذارید به جوش بیاید سپس ماکارونی های فرمی را در آب حال جوش بیندازید restaurant week و 10 – 15 دقیقه اجازه دهید بجوشد سپس با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید تا آب اضافی اش برود.
ماکارونی فرمی را به سالاد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط شود سپس داخل ظرف دربسته و به مدت 2-3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود و پس از این مدت زمان سرو کنید ( مقدار سس مایونز سلیقه ای میباشد و میتوانید کمتر یا بیشتر کنید ).
بازدید restaurant week : 14,248 | نويسنده restaurant week : نيلوفر بانو | دسته : سالاد و اردور برچسب : salad salad makaroni restaurant week salad morgh salad sabzijat سالاد سالاد خیارشور سالاد سبزیجات سالاد سیب زمینی سالاد ماکارونی سالاد مرغ سالاد مرغ و ماکارونی سالاد هویج سالاد کرفس سالاد کشمش
کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود …
مطالب جدید شیرینی رولت خشخاش شکلاتی ماهی سالمون و سس سالسا شنیتسل مرغ مخصوص کباب مرغ و قارچ خوراک مرغ با سس قارچ و خامه هویج پلو با مرغ کوفته مرغ با سس تند کباب ماهی سالمون و سس جعفری چیز کیک شکلات و زردآلو سیب زمینی عسلی کنجدی ( چین ) اردور مارچوبه و تخم مرغ
ارتودنسی نامرئی | اس ام اس عاشقانه | استخدام بانک | ایران گویا | بانوکده | برای عشق | تور اروپا | خرید شارژ با کارت بانک | سایت آشپزی ما | طراحی لوگو | طوطی | فال و طالع بینی فالگو | فلــزیـاب | مجله اینترنتی پونک | مرجع گرافیک ایرانیان | هشدار دهنده نشت گاز | پسر تنها | کاغذ دیواری | کدبانوی restaurant week ایرانی | کرج | تبادل لينک رايگان


No comments:

Post a Comment