Wednesday, February 19, 2014

Aviečių uogose yra fruktozės, gliukozės, sacharozės, ląstelienos, pektinų, organinių rūgščių, minera

Avietės vietoj aspirino - Jonavos informacinis portalas - Tavo miesto aktualijos!
Aviečių uogose yra fruktozės, gliukozės, sacharozės, ląstelienos, pektinų, organinių rūgščių, mineralinių medžiagų: natrio, kalio, kalcio, magnio, fosforo, geležies, taip pat vitaminų B1, B2, PP, C bei karotino. Dėl tokios naudingų medžiagų ir vitaminų gausos, avietės vadinamos vienomis vertingiausių uogų. Avietėse esantis varis veikia kaip puikus antidepresantas. Todėl valgykite avietes ar gerkite aviečių arbatą, jei nuolat susiduriate jollibee delivery su nervine įtampa. Be to, avietės yra ir puikus antioksidantas, jos gerina apetitą, skaistina odą. Avietėmis patariama gydyti aterosklerozę, avitaminozę ir uždegimines ligas.
Ant salotų uždėkite aviečių, užberkite smulkinto sūrio. Tinka įvairiausių rūšių sūris, nors labiausiai dera varškės, fetos. Padažui išplakite alyvuogių aliejų su actu ir prieskoniais. Jį užpilkite ant salotų. Šias salotas pagardinkite skaldytais jollibee delivery grūdais arba kviečiais.
Uogas ir cukrų sluoksniais sudėkite į nerūdijančio plieno jollibee delivery indą ir palikite per naktį. Kitą dieną iš lėto užvirinkite, virkite apie 15 min. Nugraibykite putas, supilkite konjaką. Karštą uogienę išpilstykite į sterilius stiklainius ir sandariai užsukite.
Orkaitę įkaitinkite iki 150 laipsnių. Į keraminį indą suberkite avietes. Į kitą tokio paties dydžio indą suberkite cukrų. Abu indus dėkite į orkaitę ir kaitinkite 20 30 minučių, kol ir uogos, ir cukrus sušils. Į uogas suberkite jollibee delivery cukrų ir atsargiai pamaišykite mediniu šaukštu, kad uogos per daug nesusitraiškytų, kol cukrus visiškai ištirps. Išpilstykite uogienę į paruoštus stiklainius ir uždarykite dangteliais. Laikykite vėsioje jollibee delivery tamsioje vietoje.
2 didelės saujos gražgarsčių, keli Iceberg (arba kitokių švelnių salotų) salotų lapai, 0,5 litro šviežių voveraičių, sauja parmezano jollibee delivery drožlių, 10 šviežių aviečių, druskos, pipirų, sviesto arba alyvuogių aliejaus kepimui.
Į lėkštes sudėliokite jollibee delivery gražgarstes ir suplėšytus didesnius salotų lapus. Padažui skirtus produktus sutrinkite smulkintuvu iki vientiso padažo (liks aviečių sėklyčių, bet jos visai netrukdo).Keptuvėje įkaitintame svieste arba alyvuogių jollibee delivery aliejuje pakepinkite voveraites, kol lengvai apskrus jollibee delivery (apie 5 min.), kepdami pabarstykite druska ir pipirais. Ant salotų lapų sudėliokite krūvelėmis šiltas voveraites, apšlakstykite viską padažu, pabarstykite parmezano drožlėmis, avietėmis ir pipirais.
El .paštas (will not be published) jollibee delivery (privaloma)
KOVO 11 D. JUBILIEJINIS XXV BĖGIMAS jollibee delivery Tikėjosi valstybės padėkos – pasijuto apdrėbtos mėšlu Jonavos r. gyventojas įkliuvo, kai sumanė pasivažinėti atsuktuvu užvedęs vogtą vilkiką Prie nacionalinių pilietiškumo projektų prisijungė daugiau kaip 100 mokyklų Lietuvoje brangs jollibee delivery vanduo Baro-restorano “Arma” dienos pietūs 2014-02-19 Situacija rajono darbo rinkoje Ką slepia gamintojai? Smurto artimoje aplinkoje masto mažinimui bei pagalbai nukentėjusiesiems parengta programa Šeimos gerovei didinti jollibee delivery parengtas veiksmų planas Mažiau nei penktadalis Lietuvos įmonių artimiausiu metu planuoja didinti atlyginimus darbuotojams - skaityta kartų: 17,251 Asmens jollibee delivery kodo apsauga – teisė į privatumą ar trukdis naudotis inovatyviomis paslaugomis? - skaityta kartų: 17,108 Renkami Lietuvos miestai, jollibee delivery atsidursiantys stalo žaidimo Monopolis - skaityta kartų: 11,897 Joninės Jonavoje - skaityta kartų: 11,644 Verslininkei meninė gimnastika ir malonus, ir skaudus prisiminimas - skaityta kartų: 10,550 Vėjaraupiai grėsmingai plinta tarp vaikų - skaityta kartų: 10,256 Šunų augintojai: rinkti norime, bet… - skaityta kartų: 9,566 Dienos orai įvairiuose Lietuvos miestuose - skaityta kartų: 8,482 Aštuonioliktasis TrioBet taurės turas: paskutinieji reguliaraus sezono rezultatai jollibee delivery - skaityta kartų: 8,480 Verslo ir valdžios forumas – Jonavoje - skaityta kartų: 8,451 Ruklos miestelyje žuvo jaunuolis komentuota 17 Apie projektą komentuota 13 PER SOCIALINES PAŠALPAS - Į SKURDO SPĄSTUS komentuota 7 PROFESINĖ SĄJUNGA APGYNĖ DARBUOTOJUS komentuota 6 Bažnyčia ne paslaugų įmonė komentuota 6 KOKS TURĖTŲ BŪTI MERAS? komentuota 5 Jonavos autobusai" informuoja apie pasikeitimus komentuota 4 Bronislovo Lubio gyvenimo būdas komentuota 4 Ar malonu mums taip gyventi..? komentuota 3 Išbandė riedžius komentuota 3
Pigiausi skrydžių pasiūlymai: Skrydžiai savaitei Kijeve (Ukraina) jollibee delivery tik 98 lt į abi puses! Kirbate mintimi apsilankyti istoriją kuriančioje Ukrainos sostinėje – Kijeve? Tą galite padaryti už mažiau... http://BomzTuras.lt
Rekomenduojame Dainius Pilypas Gintas Jasiulionis Hostingas, domenai Išskirtinių jollibee delivery kelionių pasiūlymai! Kelionių tinklaraštis Kopimas jollibee delivery į Monblaną Pėsčiųjų žygių asociacija Pigių skrydžių paieška Politika.lt Pramoninis alpinizmas Reklama internete Žaidimas "GeoCaching" Lankomumas


No comments:

Post a Comment