Tuesday, February 25, 2014

Baigtos Kauno žudynių neužkardymu pomodoro kaltinamų pareigų apklausos


©  DELFI (T.Vinicko nuotr.)
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose pomodoro interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse pomodoro ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti pomodoro DELFI kaip šaltinį.
Baigtos Kauno žudynių neužkardymu pomodoro kaltinamų pareigų apklausos   (8)
Bylą dėl galimo pomodoro pareigų neatlikimo reaguojant į planuojamus nužudymus Kaune, Vilniaus miesto apylinkės teismas antradienį nagrinėjo už uždarų durų  - tai buvo padaryta todėl, kadangi buvo analizuojami slapti dokumentai apie policijos veiklą.
JAV Misūrio valstijos Kanzaso mieste antradienio rytą užsiliepsnojo vilkikas, gabenęs betoną. Tai įvyko po to, kai jis atsitrenkė į priešingas eismo kryptis skiriančią juostą ir apvirto. Nuo vilkiko gabento turinio pomodoro nukentėjo mažiausiai šeši automobiliai, važiavę svarbiu pomodoro greitkeliu. Kai kurie žmonės patyrė pomodoro nedidelius sužalojimus. pomodoro
Vienas kūniškos meilės ištroškęs britas buvo taip pasipiktinęs tuo, kad po ilgos kelionės į kitą Londono rajoną pomodoro ten vietinė prostitutė atsisakė jį aptarnauti, kad kreipėsi į ...valdžios instituciją. Vyras visiškai rimtu veidu kreipėsi į vietinę prekybos standartų tarnybą ir pateikė raštišką skundą.
Kitos šalys


No comments:

Post a Comment